Kua som falt ned fra himmelen

Kua som falt ned fra himmelen - Vera Micaelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Micaelsen
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Kua som falt ned fra himmelen.pdf
ISBN
4333767851259

BESKRIVELSE

Korte, rare fortellinger fra virkeligheten som overrasker, forbauser, inspirerer, begeistrer og beveger, fortalt på Vera Micaelsens umiskjennelige vis. Fortellinger om hvordan prinser og prinsesser i gamle dager sendte små håndmalte miniportretter av seg selv rundt i verden, om verdens største bok som brant opp før noen rakk å lese den, om guttene som lagde åtte UFO-liknende dingser på 1950-tallet og lurte hele England til å tro at de ble invadert, om sjømennene som fikk en ku i hodet, om hun som festet så mange gassballonger til campingstolen sin at den til slutt lettet og måtte skytes ned med hagle, om midd og deres liv og mye, mye mer.

Vera Micaelsen; Kristine Fornes (Illustratør) Korte, rare fortellinger fra virkeligheten som overrasker, forbauser, inspirerer, begeistrer og beveger, fortalt på Vera Micaelsens umiskjennelige vis. Fortellinger om hvordan prinser og prinsesser i gamle ... Kua som falt ned fra himmelen Forfatter: Vera Micaelsen Veil.

... Kjøp 'Kua som falt ned fra himmelen, forunderlige fortellinger fra virkeligheten' av Vera Micaelsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788248908913 Kjøp Kua som falt ned fra himmelen fra Bokklubber Korte, rare fortellinger fra virkeligheten som overrasker, forbauser, inspirerer, begeistrer og beveger, fortalt på Vera Micaelsens umiskjennelige vis.

RELATERTE BØKER