Israelske oppfinnelser

Israelske oppfinnelser - Avi Jorisch | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Avi Jorisch
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Israelske oppfinnelser.pdf
ISBN
8278152257298

BESKRIVELSE

Fantastiske israelske oppfinnelser har forandret livet til mennesker i hele verden. Avi Jorisch forteller hvordan israelske innovatører fra mange religioner føler en forpliktelse til å mette de sultne, lege de syke, beskytte de forsvarsløse og få ørkenen til å blomstre. Israel spiller en overraskende stor rolle i forhold til landets beskjedne størrelse med å bidra til å løse noen av verdens største utfordringer. Forfatteren forklarer det med det jødiske begrepet tikkun olam, hver enkelts forpliktelse til å reparere verden. Avi Jorisch er en erfaren entreprenør og Midtøsten-ekspert. Han er senior fellow ved the American Foreign Policy Council og grunnlegger av IMS, et firma som tilbyr finansielle tjenester til kunder over hele USA. Jorisch arbeidet tidligere ved USAs Finans- departement og Forsvarsdepartement. Han har inngående kjennskap til trender innenfor den arabiske verden, radikal islam, antiterrorisme og lyssky finanser. Han har bachelorgrad fra Binghamton University og mastergrad i islams historie fra The Hebrew University i Jerusalem. Han har også studert arabisk og islamsk filosofi ved The American University og Al-Azhar- universitetet i Kairo. Han har skrevet artikler i anerkjente publikasjoner som New York Times, Wall Street Journal, Foreign Affairs, Forbes og Al.Arabiya.net

Kr 299,-Endetida og Jesus gjenkomst i lys av Bibelen. Erling Thu.

Det er en misforståelse at LO og deres organer ønsker å slutte med å kjøpe israelske varer. Israel er hjemme til noen av verdens mest strålende sinn og nå er det kjent som "Start Up Nation". Til tross for sin korte historie, liten størrelse og urolig politisk situasjon, har landet produsert et svimlende antall bemerkelsesverdige oppfinnelser og innovasjoner.

RELATERTE BØKER