Innganger

Innganger - Åse Kristine Tveit | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Kristine Tveit
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Innganger.pdf
ISBN
7272532742218

BESKRIVELSE

For alle som studerer forholdet mellom bokmarked og lesning, og alle som arbeider med å formidle litteratur, er kunnskap om leserens valg og leserens motivasjon for å lese av stor interesse. Slik kan formidleren få innsikt i hvordan en på best mulig måte kan veilede leserne eller skape leselyst. Denne boka handler først og fremst om formidling av litteratur til ikke-instrumentell bruk det vil si den type litteratur som ikke er rettet mot å finne svar på konkrete, praktiske spørsmål. Innganger handler om «den egentlige formidling». Dette er prosessen hvor man vurderer litteraturen i forhold til leserens ønsker og holdninger, hovedsakelig knyttet opp mot skjønnlitteratur og generell litteratur. I Innganger bruker forfatteren noen begreper og tenkemåter fra litteraturteorien og litteratursosiologien. Tveit tydeliggjør også i boka hvor viktig det er å reflektere omkring litteraturformidlerens arbeid. Åse Kristine Tveit (f. 1963) er lektor ved Bibliotek- og informasjonsstudiene, Høgskolen i Oslo. Tveit er cand.philol. med hovedfag i litteraturvitenskap om leserens lyst.

Telefonkatalogen som underholdning.… Bruk av digitale innganger; Grunnleggende programmering. Grunnleggende elektronikk.

Teoretisk kan det være en fordel å heise antennen enda lenger opp, men da vil signaltapene i nedføringene øke, så fem meter er det optimale. INNGANGER Sju timer per dag til massemedier Lesing 4 % av dette. Spørs på def av lesing På tross av pc-ens inntogsmarsj ser ikke lesing ut til å avta Folk vil ha billigbøker, og salg via nettbokhandel har økt sterkt "Den egentlige formidling".

RELATERTE BØKER