Innganger

Innganger - Åse Kristine Tveit | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Kristine Tveit
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Innganger.pdf
ISBN
1085981298865

BESKRIVELSE

For alle som studerer forholdet mellom bokmarked og lesning, og alle som arbeider med å formidle litteratur, er kunnskap om leserens valg og leserens motivasjon for å lese av stor interesse. Slik kan formidleren få innsikt i hvordan en på best mulig måte kan veilede leserne eller skape leselyst. Denne boka handler først og fremst om formidling av litteratur til ikke-instrumentell bruk det vil si den type litteratur som ikke er rettet mot å finne svar på konkrete, praktiske spørsmål. Innganger handler om «den egentlige formidling». Dette er prosessen hvor man vurderer litteraturen i forhold til leserens ønsker og holdninger, hovedsakelig knyttet opp mot skjønnlitteratur og generell litteratur. I Innganger bruker forfatteren noen begreper og tenkemåter fra litteraturteorien og litteratursosiologien. Tveit tydeliggjør også i boka hvor viktig det er å reflektere omkring litteraturformidlerens arbeid. Åse Kristine Tveit (f. 1963) er lektor ved Bibliotek- og informasjonsstudiene, Høgskolen i Oslo. Tveit er cand.philol. med hovedfag i litteraturvitenskap om leserens lyst.

I Innganger bruker forfatteren noen begreper og tenkemåter fra litteraturteorien og litteratursosiologien. Innganger. Askerkart Kart for byggesaker, eiendomsgrenser, plankart, skolekretser, veiklasser, turer, m.m.

Innleding. I dette kapittelet skal vi få datamaskinen vår til å reagere når noen trykker på en knapp.

RELATERTE BØKER