For alltid i ditt hjerte

For alltid i ditt hjerte - Viola Shipman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viola Shipman
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
For alltid i ditt hjerte.pdf
ISBN
7858173648767

BESKRIVELSE

Gjennom anhengene på et armbånd får vi den gripende historien om tre kvinner som tilhører hver sin generasjon, og som finner tilbake til hverandre etter mange omveier.Lolly er sytti år og bor fremdeles i den gamle familiehytta ved Lost Land Lake i Michigan. Datteren Arden forlot tidlig småbyen til fordel for livet i Chicago, men nå er hun skilt og utbrent og har mistet troen på seg selv. Barnebarnet Lauren har heller ikke besøkt bestemoren på mange år, og i stedet for å utvikle sitt kunstneriske talent, studerer hun bedriftsøkonomi for at hun skal bli i stand til å hjelpe moren som sliter med å få endene til å møtes.Lollys største ønske er at familien skal være sammen igjen, og i forsøket på å gjenforenes med Arden og Lauren, spiller det gamle armbåndet hun fikk fra sin egen mor da hun var barn en viktig rolle. Slik blir fortidens hendelser også en døråpner til fremtiden.«Svært sjarmerende!» Debbie Macomber, forfatter

Lolly er sytti år og bor fremdeles i den gamle familiehytta ved Lost Land Lake i Michigan. For alltid i ditt hjerte book. Read 969 reviews from the world's largest community for readers.

alternativ oversettelse: Jeg skrev ditt navn på himmelen men vinden blåste det bort Jeg skrev ditt navn i sanden men bølgene vasket det bort Jeg skrev ditt navn i hjertet og der vil det stå for alltid. Enable comment auto-refresher.

RELATERTE BØKER