For alltid i ditt hjerte

For alltid i ditt hjerte - Viola Shipman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viola Shipman
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
For alltid i ditt hjerte.pdf
ISBN
2251864412017

BESKRIVELSE

Gjennom anhengene på et armbånd får vi den gripende historien om tre kvinner som tilhører hver sin generasjon, og som finner tilbake til hverandre etter mange omveier.Lolly er sytti år og bor fremdeles i den gamle familiehytta ved Lost Land Lake i Michigan. Datteren Arden forlot tidlig småbyen til fordel for livet i Chicago, men nå er hun skilt og utbrent og har mistet troen på seg selv. Barnebarnet Lauren har heller ikke besøkt bestemoren på mange år, og i stedet for å utvikle sitt kunstneriske talent, studerer hun bedriftsøkonomi for at hun skal bli i stand til å hjelpe moren som sliter med å få endene til å møtes.Lollys største ønske er at familien skal være sammen igjen, og i forsøket på å gjenforenes med Arden og Lauren, spiller det gamle armbåndet hun fikk fra sin egen mor da hun var barn en viktig rolle. Slik blir fortidens hendelser også en døråpner til fremtiden.«Svært sjarmerende!» Debbie Macomber, forfatter

Se flere bøker fra Viola Shipman. FOR ALLTID I DITT HJERTE. 13 «Jeg vil alltid være glad i deg også, mamma.» Et vindkast feide over vannet og opp på bryggekanten, så det klirret i armbåndene våre. Kjøp For alltid i ditt hjerte fra Tanum Gjennom anhengene på et armbånd får vi den gripende historien om tre kvinner som tilhører hver sin generasjon, og som finner tilbake til hverandre etter mange omveier.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken For alltid i ditt hjerte av Viola Shipman (ISBN 9788202504786) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER