Et hav av muligheter

Et hav av muligheter - Henning Røed | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Røed
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Et hav av muligheter.pdf
ISBN
3134257205079

BESKRIVELSE

I Et hav av muligheter fortelles historien om de fire viktigste fiskeartene og om den eventyrlige rikdommen havet har gitt oss. Faktisk har havet hatt større betydning for norsk økonomi enn olje og gass.Vi har verdens nest lengste kyst, noen av verdens største fiskebestander og kontroll over sjøområder som er syv ganger større enn det norske fastlandet. I tusen år før vi fant olje levde vi av fiskeeksport. Men vi har flere ganger stått i fare for å ødelegge for våre viktigste arter: sild, torsk og laks. Norge er i dag en av verdens største eksportører av sjømat, og vi kan bli enda større. Men da må kunnskapen om havet spres og politikken utformes slik at vi forvalter ressursene våre på en bærekraftig måte. Slik kan havet bli den nye oljen.

Åpningstider. 10:00 - 18:00 Fra april ut september.

LES MER Nyhetsdryss på Sjøen for Alle Nyt topp sommerstemning på Sjøen for Alle den 18. - 22. Maritim industri - et hav av muligheter.

RELATERTE BØKER