Du er ikke død før jeg slutter å elske deg

Du er ikke død før jeg slutter å elske deg - Didrik Morits Hallstrøm | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Didrik Morits Hallstrøm
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Du er ikke død før jeg slutter å elske deg.pdf
ISBN
7055897555573

BESKRIVELSE

Du er ikke død før jeg slutter å elske deg er en kjærlighetsroman fra Oslo. En roman om å ha alt og ingenting på samme tid, men først og fremst; en historie om Iben og Daniel.«Vi kan kjøpe dårlig kaffe på 7-Eleven. Leie en DVD hvor handlingen ikke foregår under vann. Jeg kan blåse i hendene dine. Vi kan se på snøen. Jeg kan slutte å bite negler. Selv om aldri er et stort ord og elsker er et enda større, skal jeg si begge ordene i samme setning og jeg skal presse brystkassa di mot min. Se ned på det lyse, åpne ansiktet ditt. Dra håret ditt bakover. Kysse deg der hvor nesa di blir til panne. Og du skal si at jeg må passe på så du ikke blåser bort. Og jeg skal legge meg tungt oppå deg og si at det er umulig for deg å blåse bort nå.»

Leie en DVD hvor handlingen ikke foregår under vann. Jeg kan blåse i hendene dine.

En roman om å ha alt og ingenting på samme tid, men først fremst en historie om Iben og Daniel." Spesielt skildringene av Iben tok pusten fra meg. Du er ikke død før jeg slutter å elske deg. Didrik Morits Hallstrøm.

RELATERTE BØKER