Det magiske hjertet

Det magiske hjertet - Kristina Ohlsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Ohlsson
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Det magiske hjertet.pdf
ISBN
7872105495791

BESKRIVELSE

Robertas bestevenn Charlotte er alvorlig syk. Hun trenger et nytt hjerte og det haster. På en auksjon finner Roberta en magisk globus. Dersom man utfører et veldig spesielt oppdrag kan den oppfylle et ønske. Kan globusen hjelpe Roberta med å redde Charlotte? Sammen med kameraten Eric gjør Roberta alt for å få Charlotte frisk. Men rekker de det før det er for sent?

Sammen med kameraten Eric gjør Roberta alt hun kan for å få Charlotte frisk, bare det ikke er for sent. Robertas bestevenn Charlotte er alvorlig syk. Hun trenger et nytt hjerte - og det haster.

Roberta håper globusen kan hjelpe henne med å hjelpe Charlotte. Sammen med kameraten Eric gjør Roberta alt hun kan for å få Charlotte frisk, bare det ikke er for sent. Robertas bestevenn Charlotte er alvorlig syk.

RELATERTE BØKER