Bikkjevakt

Bikkjevakt - Martin Sellevold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Sellevold
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Bikkjevakt.pdf
ISBN
3239772334523

BESKRIVELSE

Forrykende røverroman med sjøsprøyt og seilbåtaction.Stian lever et liv om bord på seilbåten Vellamo. Han livnærer seg som oversetter av tekniske manualer og sakprosabøker, i tillegg til at han har en grei, men risikabel, biinntekt som deltidssmugler. Men nå har han fått nok av den alltid murrende angsten for at noen har sett noe, for at noen har snakket, for at nettet er i ferd med å snurpe seg sammen. Snart skal han gi opp smuglingen og begi seg sørover, for godt.Helt til hans beste venn Tore trygler ham om å ta bare en siste, liten og lukrativ tur. Og er det ikke i grunnen akkurat det han trenger? En avsluttende, ekstra cashinnsprøytning. En gyllen fallskjerm. Kan det være så farlig? Han behøver ikke engang smugle noe inn i landet, men ut.

Vi gir deg Vestfold. Ble de første æresmedlemmene Larvik Håndballklubb har utnevnt sine første æresmedlemmer: Tonje Larsen, som har vunnet alt klubben har ... Bikkjevakt Ryktene sprer seg Spandabel Daniel Penthouse i New York På datern Se den lille rumpa (igjen) Vil bli homofil Slukte boken Ut i krig Forelsket i Natalie Portman.

Bisarre fortellinger (e-bok) Olga Tokarczuk Leken og surrealistisk novellesamling fra nobelprisvinneren i litteratur 2018. Bjørnekvinnen (E-bok) Karolina Ramqvist En ... De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem.

RELATERTE BØKER