Vekta av lyset

Vekta av lyset - Hanne Bramness | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Bramness
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Vekta av lyset.pdf
ISBN
2522412395872

BESKRIVELSE

I sitt essay "I det dubbla ljuset" skriver den svenske poeten og kunstneren Lennart Sjögren om denne diktsamlingen: "Hanne Bramness' egen röst tränger sig varsamt genom det almänna, inte som en påståelighet men som en närvaro där känslans omedelbara värme och en intellektuell distans balanserar varann. Et dubbelseende som förenar motsatserna och i den skapar en total närvaro."Boka inneholder både dikt og prosadikt, og er mer fortellende og meditativ enn tidligere verk. Forfatteren forsøker å fange inn sanselige reaksjoner på avgjørende konkrete hendelser, og antyder også bevegelsene bak det tilsynelatende.

Ifølge relativitetsteorien er lyshastigheten i tomt rom en øvre grense for den hastigheten energi kan forplante seg med. Vekten av en skjeppe sild eller brisling ble regnet lik 20 kg, men ble fra 1935 satt til 17 kg. Overført betydning Uttrykket «å sette sitt lys under en skjeppe» er hentet fra Bibelen (Matteus kap.

i mai. Vårlyset renner inn vinduene på sørsida som.

RELATERTE BØKER