Vekta av lyset

Vekta av lyset - Hanne Bramness | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Bramness
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Vekta av lyset.pdf
ISBN
1496738085082

BESKRIVELSE

I sitt essay "I det dubbla ljuset" skriver den svenske poeten og kunstneren Lennart Sjögren om denne diktsamlingen: "Hanne Bramness' egen röst tränger sig varsamt genom det almänna, inte som en påståelighet men som en närvaro där känslans omedelbara värme och en intellektuell distans balanserar varann. Et dubbelseende som förenar motsatserna och i den skapar en total närvaro."Boka inneholder både dikt og prosadikt, og er mer fortellende og meditativ enn tidligere verk. Forfatteren forsøker å fange inn sanselige reaksjoner på avgjørende konkrete hendelser, og antyder også bevegelsene bak det tilsynelatende.

Ofte kan diktene leses som små fortellinger fra en barndom eller fra hukommelsens rom. En rik erfaring og en dyp ... Hanne Bramness: Vekta av lyset Hun bærer barnet inn i kirka noen uker før dåpsdagen.

Vanner er så klart at. saltet i det er synlig. Kjøp Vekta av lyset fra Bokklubber I sitt essay "I det dubbla ljuset" skriver den svenske poeten og kunstneren Lennart Sjögren om denne diktsamlingen: "Hanne Bramness' egen röst tränger sig varsamt genom det almänna, inte som en påståelighet men som en närvaro där känslans omedelbara värme och en intellektuell distans balanserar varann. Vekta av lyset Vekta av lyset dikt og prosadikt.

RELATERTE BØKER