Ulf Larsen

Ulf Larsen - Jack London | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jack London
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Ulf Larsen.pdf
ISBN
9349224929095

BESKRIVELSE

Humphrey er fra seg av glede da fangstskuta Ghost plukker ham opp av sjøen og redder livet hans. Med han oppdager snart at saker og ting ikke er som de skal ombord i skipet. Merkelige og grusomme ting skjer, og det aller meste står kapteinen selv, Ulf Larsen, bak! Da den vakre forfatteren Maud Brewster gjør sin entré, blir Humphrey forelsket. Men dessverre er han ikke den eneste; for en råbarket skipper kan også ha følelser...JACK LONDON (1876 - 1916). Amerikansk forfatter. Jack London var selv litt av en eventyrskikkelse. Han var innom mange yrker, og levde en tid som landstryker og gullgraver. Dette ga ham imidlertid godt kjennskap til de miljøene han beskriver, og hans bøker fra villmarken og sjøen er kjent over hele verden.

Utradisjonelle og tradisjonelle materialer. Har laget gifteringene til Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

Larsson bildade 2008 tillsammans med dansaren Christina Samuelsson par i tredje svenska säsongen av Let's Dance i TV4. Paret blev det första av tolv som röstades ut ur tävlingen.

RELATERTE BØKER