To ekle fortellinger

To ekle fortellinger - Arne Thodok Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Thodok Eriksen
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
To ekle fortellinger.pdf
ISBN
5000517072671

BESKRIVELSE

Hva er vi, egentlig? Hva er vi når virkeligheten begynner å gå i oppløsning?. Sirkelen Sulten tvinger han inn til bygatene. Etter en dag som tigger bryter han seg inn i den hvite villaen, og der blir han. Han møter hushjelpen og han svarer på telefonen, men uten å bli avslørt. Han føler seg mer og mer som husets eier. Så kommer de, og han blir drevet ned i kjelleren - og videre. Sirkelen sluttes. Video Gunhild Reiersen fyller tretti år, og drar på ferie med vennene sine til en øy i skjærgården. Hun har fått videokamera i presang, og begynner å filme. Men kameraet viser mer enn virkeligheten, det viser ting som ikke har skjedd, og ting som skal skje. De blir isolert på øya, og så forsvinner de, en etter en.

Så kommer de, og han blir drevet ned i kjelleren - og videre ... To ekle fortellinger. Kolofon forlag (2009) Uanstendige betraktninger.

Dette er ikke et gebyr til Tolletaten, men en betaling transportøren tar. Arne Thodok Eriksen (født 15. november 1946 i Oslo) er en norsk forfatter..

RELATERTE BØKER