Studiebok til Logiske metoder

Studiebok til Logiske metoder - Roger Antonsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Antonsen
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Studiebok til Logiske metoder.pdf
ISBN
3362371242040

BESKRIVELSE

Studiebok til «Logiske metoder» er et nyttig supplement og en praktisk støttebok for deg som bruker boken «Logiske metoder» av Roger Antonsen.Studieboken inneholder:- Studieteknikk og problemløsning. Tips og triks, utdyping og forklaring på problemområder som erfaringsmessig er spesielt vanskelige.- Tilleggsoppgaver med løsningsforslag.- Løsningsforslag til en rekke av oppgavene i hovedboken

Se flere bøker fra Roger Antonsen. Studiebok til «Logiske metoder» er et nyttig supplement og en praktisk støttebok for deg som bruker boken «Logiske metoder» av Roger Antonsen.Studieboken inneholder:-Studieteknikk og problemløsning. Studiebok til «Logiske metoder» er et nyttig supplement og en praktisk støttebok for deg som bruker boken «Logiske metoder» av Roger Antonsen.

Fra 100,-Kjøp Selg. Allianser: verdier, teorier og metoder i miljøorientert terapi med barn og unge ... Studiebok til Logiske metoder .

RELATERTE BØKER