Over til DAB

Over til DAB - Øyvind Sagåsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Sagåsen
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Over til DAB.pdf
ISBN
1906721485958

BESKRIVELSE

Nærradiostasjonen som gjør seg best på papir. En etterlengtet samlebok av denne unike humorserien. Stavangerbaserte Øyvind Sagåsen - opprinnelig fra Odda - har vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med vitsetegninger og forskjellige striper. Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte tegneserieskaper, noe som neppe er tilfeldig, siden han også er en av de morsomste. Sagåsen har vunnet både Pondus-prisen og Sproing-prisen! i 2019 kom Radio Gaga som eget blad og vi har allerede 1400 abonnenter på bladet. Leserne av Radio Gaga er like mange kvinner som menn, noe som avspeiler kjønnsfordelingen i selve serien. Her blir alle hengt ut!

Det er lurt å bruke ... DAB/FM bilantenner - Stort utvalg til lavpris - acb.no. Kr.

Politikerne ble fortalt at alle land kom til å satse på DAB, men det har ikke skjedd. Kanalsøk og annen viktig informasjon Fra og med 2017 sendes alle digitale riksdekkende kanaler i DAB+. Unntaket er P4 og Radio Norge som sender i DAB (uten pluss) en periode fremover før kanalene vil gå over til DAB+ på et senere tidspunkt. Radiokanalene velger selv om de vil sende den i DAB eller DAB+.

RELATERTE BØKER