Over til DAB

Over til DAB - Øyvind Sagåsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Sagåsen
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
Over til DAB.pdf
ISBN
9365403325939

BESKRIVELSE

Nærradiostasjonen som gjør seg best på papir. En etterlengtet samlebok av denne unike humorserien. Stavangerbaserte Øyvind Sagåsen - opprinnelig fra Odda - har vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med vitsetegninger og forskjellige striper. Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte tegneserieskaper, noe som neppe er tilfeldig, siden han også er en av de morsomste. Sagåsen har vunnet både Pondus-prisen og Sproing-prisen! i 2019 kom Radio Gaga som eget blad og vi har allerede 1400 abonnenter på bladet. Leserne av Radio Gaga er like mange kvinner som menn, noe som avspeiler kjønnsfordelingen i selve serien. Her blir alle hengt ut!

Kringkasting av en datastrøm via radiosendere gjennom luft, til DAB-radiomottakere.; Utvikling av DAB-standardene. Den tidligste forskningen for å komme fram til et robust og effektivt system for digital ... - NRK trodde at folk ville ha DAB.

Ifølge Digitalradioundersøkelsen, en undersøkelse som utføres jevnlig for Digitalradio Norge av TNS Gallup, er 7,9 millioner radioapparater i norske husstander berørt av overgangen fra FM til DAB. Går andre land over til DAB? Rundt 40 land har DAB-sendinger i dag og flere vil det bli. Mange andre nasjoner satser på DAB som fremtidens radioformat.

RELATERTE BØKER