Over til DAB

Over til DAB - Øyvind Sagåsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Sagåsen
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Over til DAB.pdf
ISBN
9113868045993

BESKRIVELSE

Nærradiostasjonen som gjør seg best på papir. En etterlengtet samlebok av denne unike humorserien. Stavangerbaserte Øyvind Sagåsen - opprinnelig fra Odda - har vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med vitsetegninger og forskjellige striper. Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte tegneserieskaper, noe som neppe er tilfeldig, siden han også er en av de morsomste. Sagåsen har vunnet både Pondus-prisen og Sproing-prisen! i 2019 kom Radio Gaga som eget blad og vi har allerede 1400 abonnenter på bladet. Leserne av Radio Gaga er like mange kvinner som menn, noe som avspeiler kjønnsfordelingen i selve serien. Her blir alle hengt ut!

Hyttefolket bør bruke påsken til å sjekke om de har dab på hytta, ifølge Digitalradio Norge. Men for mange av oss blir det nå litt stille i bilen etter de største radiokanalene flyttet over til DAB+. Hva skal du gjøre nå? Vi har løsningen for deg som vil gå inn i den nye radiohverdagen uten alt for stor egeninnsats.

I motsetningen til radiogjengen gjør han sine saker på beste vis.» Geir Flatøe i Stavanger Aftenblad gir Radio Gaga - Over til DAB terningkast 5! I denne boka møter du en broket forsamling av radiostemmer som av ulike grunner jobber i landets mest kaotiske ... Er Norge det eneste landet som går over til DAB? - Det mange land som satser på DAB som fremtidens ryggrad for radiodistribusjon. Om lag 40 land har DAB-sendinger i dag. Signalstyrke Meget god dekning Stor sannsynlighet for mottak innen- og utendørs også i bymessige strøk.

RELATERTE BØKER