Nye mega 9A

Nye mega 9A - Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus, Randi Løchsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus, Randi Løchsen
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Nye mega 9A.pdf
ISBN
5738387186563

BESKRIVELSE

Elevbok Elevbøkene er som kjent fra Mega delt inn i en A- og en B-bok. De har en god design med mye luft på hver side. Tenk-og-snakk-oppgavene legger opp til samtaler rundt et matematisk tema. Nye Mega inneholder også gruppeoppgaver og spill der elevene i fellesskap løser problemer og må spille etter samme regler. Det er rikelig med oppgaver og fin variasjon mellom oppsatte oppgaver og tekstoppgaver. Prøv-deg-selv-sidene oppsummerer hvert kapittel. Sidene med fargevalg i tre nivåer gjør differensieringen lettere

Den vil ha samme omslag og kapittelinndeling som flergangsbøkene, og kan brukes parallelt med dem. IBX User NOT ACTIVE. Kontakt oss; Logg inn; Kundesenter; Produkter; Grunnskole.

Dette er noen av de sentrale funnene i evalueringsrapporten om nytt kapittel 9 A i opplæringsloven. Bonustilbud på nye Mega Ball Den spennende nyheten Mega Ball blander sammen det beste fra både bingo og live casino i et glimrende gameshow-spill. Om du tester spillet for minst 200 kr vil vi kreditere din konto med 50 kr i gratis bonuspenger , slik at du får ekstra sjanser til å samle vinnende linjer og multiplikatorer! Nytt kapittel 9 A Elevenes skolemiljø i opplæringslova trådte i kraft 1.

RELATERTE BØKER