Nettopp norsk

Nettopp norsk - Mette Haraldsen, Stein Dillevig, Ruth Østerdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Haraldsen, Stein Dillevig, Ruth Østerdal
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Nettopp norsk.pdf
ISBN
4775718186971

BESKRIVELSE

Nettopp norsk lærebok til Vg1 og Vg2 dekker hele læreplanen i norsk for yrkesfaglige studieprogram. I Nettopp norsk blir lærestoffet presentert i korte og avgrensede lærebokartikler slik at læreren kan velge ulike veier gjennom norskfaget. Lærebokartiklene formidler lærestoffet uten unødige abstraksjoner. Poengterte illustrasjoner, fargerik layout og god lesbarhet bidrar til effektiv læring. Nettopp norsk inviterer til å utforske de nye sjangrene og har oppskrifter som gjør det lettere for elevene å komme i gang med egen tekstproduksjon. Hver lærebokartikkel er etterfulgt av et rikt utvalg oppgaver som trener språklige ferdigheter og gir elevene utfordringer. Læreboka inneholder også en tekstsamling med stor spennvidde når det gjelder geografi, sjangrer og tematikk. Læreboka kan brukes separat eller sammen med arbeidshefte og/eller nettsted.

26. februar 1983; Tillatt for alle; 34 ... nettopp oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

2. nøyaktig, akkurat Det var nettopp her jeg så ham Nyttig - For deg som ikke er 100% sikker på en ting, slå opp i en bok/ internett..

RELATERTE BØKER