Naturforvaltning

Naturforvaltning - Rune Aae | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Aae
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Naturforvaltning.pdf
ISBN
1855102113553

BESKRIVELSE

I denne boken kan du blant annet lære mer om utfordringene ved norsk og internasjonal naturforvaltning, om alt fra lokale til globale miljøproblemer, hvordan abiotiske og biotiske faktorer er avgjørende for utviklingen av ulike naturtyper, hva som er viktig ved naturbasert næringsetablering og -utvikling, forvaltningsapparatet og ikke minst naturbrukens og naturforvaltningens historie fram til i dag. Med litteraturliste og stikkord.

62 56 40 46/ 938 46 274 I den sammenheng vil Direktoratet for naturforvaltning ha viktige utredningsoppgaver. Fylkesmannens miljøvernavdeling vil få en sentral rolle i naturforvaltningsarbeidet gjennom innspill til og medvirkning i planleggingsprosessen.

Det er registrert 43 relaterte studier, og det finnes 1 relatert yrke til utdanningen NATURFORVALTNING (Bachelor). Naturforvaltning. Motorferdsel i utmark.

RELATERTE BØKER