Matlyst

Matlyst - Anne Merete Selvik Ask, Nelly Mette Bjerketvedt, Inger Lise Fevang Jensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Merete Selvik Ask, Nelly Mette Bjerketvedt, Inger Lise Fevang Jensen
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
Matlyst.pdf
ISBN
8992146585408

BESKRIVELSE

Lærarar i mat og helse må setje seg inn i mange tema, og det finst mange moglege innfallsvinklar til undervisninga. Føremålet med Matlyst Ressursperm er å formidle relevant fagstoff, inspirasjon og kreativitet i arbeidet. Ho skal vere ei kjelde med idear som læraren kan ause av, anten han eller ho er nyutdanna eller har lang fartstid i faget. Matlyst Ressursperm inneheld utfyllande stoff til læreboka, idear til undervisninga og forslag til elevaktivitetar og oppgåver. Boka tek for seg utforming av lokale læreplanar, vurdering av elevar i faget og tverrfagleg og fleirfagleg undervisning med mat og helse som sentreringsfag.

NORGESMØLLENE Møllerens er merkevaren til Norgesmøllene AS og representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Nye nettsider er under arbeid - Matlyst Synes du skriften er for liten eller stor? Gå inn i menyen som heter "Vis" i nett- leseren din og velg "Tekststørrelse" eller "Zoom". MatLyst er linja for deg som har lyst til å lære om mat. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper eller erfaring for å gå på denne linja.

Når matlysten forsvinner, spiser man som regel mindre og færre måltider. Om dette bare er over noen dager, har det ingen betydning.

RELATERTE BØKER