Korset og sommerfuglen

Korset og sommerfuglen - Kristin Molland Norderval | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Molland Norderval
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Korset og sommerfuglen.pdf
ISBN
3541328014552

BESKRIVELSE

Denne boka er en oppdagelsesreise inn i en verden av kristne symboler. Korset er et kjent kristent symbol. Sommerfuglen er et annet. Vi har også fisken, duen, øyet i trekanten, og hånden gjennom skyen. Det finnes faktisk en hel verden av kristne symboler og tegn. Men hvorfor er symboler viktige å forstå, og hvorfor vekker særlig religiøse symboler så sterke følelser? Boka er ment for barn fra 10 år og oppover, men vil fungere fint som samtalebok med en voksen. To små figurer følger oss gjennom fortellingene om hvordan symbolene oppstod, og hva de kan bety for oss i dag. Morsomme og detaljrike illustrasjoner.

Etter at religionen ble lovlig i Romerriket ... KORSET OG SOMMERFUGLEN En bok om symboler Tekst: Kristin Molland Norderval Illustrasjoner: Bjørk Bjarkadottir Dette er et hefte med konkrete tips og ideer til hvordan du kan bruke boka Korset og sommerfuglen i skolens undervisning. Boka og under-visningsopplegget passer best for 3.-6.trinn. Blå Kors har laget animasjonsfilmene "Sommerfugler i magen" og "Vondt i magen" ...

Her finner du bakgrunn om symboler, både generelt og konkret. Tips: - Gå sammen to personer fra staben.

RELATERTE BØKER