Jeg kommer tilbake i kveld

Jeg kommer tilbake i kveld - Gaute Heivoll | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute Heivoll
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Jeg kommer tilbake i kveld.pdf
ISBN
6180380897584

BESKRIVELSE

Et nært og tett drama om historiens fortielse og sorgens kraft.Et sted i Tyskland. En ukjent kvinne banker på døren. «Er det her Kerner bor?» Det er datteren hans som svarer. Kvinnen kommer fra Norge. Det har med krigen å gjøre. Hva vet denne kvinnen? Og hva gjorde faren hennes egentlig i Norge under krigen?Med sitt første skuespill, Jeg kommer tilbake i kveld, har Gaute Heivoll skapt et nært og tett drama om historiens fortielser og sorgens kraft. Med uhyggelig sikkerhet peker Heivoll på hvordan krigen lever videre i familiene til både ofrene og gjerningsmennene.Gaute Heivoll (f. 1978) vant Brageprisen i 2010 for romanen Før jeg brenner ned. Jeg kommer tilbake i kveld tar utgangspunkt i Himmelarkivet, Gaute Heivolls roman fra 2008. Skuespillet skal etter planen settes opp på Agder teater i 2013.

«Er det her Kerner bor?» Det er Pris: 259,-. innbundet, 2012.

- Jeg kommer tilbake - Dagbladet Jeg kommer tilbake i kveld (Innbundet) av forfatter Gaute Heivoll. Noveller, lyrikk og drama.

RELATERTE BØKER