Inn i livet 1

Inn i livet 1 - Dagrun Astrid Aarø Engen, Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Jon Skarpeid, Jenny Helene Sværen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagrun Astrid Aarø Engen, Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Jon Skarpeid, Jenny Helene Sværen
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Inn i livet 1.pdf
ISBN
3851288303439

BESKRIVELSE

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Elevboka er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte. Tema i 1. klasse er: - navn - familie og vennskap - religion og livssyn - i opprinnelsen - å være sammen Elevene blir aktivisert gjennom et godt utvalg oppgaver som er tilpasset ulike nivåer. De ulike oppgavetypene er markert med ikoner som tydelig viser elevene hva slags arbeid som er ventet av dem. Oppgavetypene samsvarer med de grunnleggende ferdighetene i læreplanen. Inn i livet 1. Elevbok er en engangsbok. Den er rikt illustrert med vakre tegninger og er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.

Her kan du streame TV-programmer og gamle avsnitt fra dine favoritter på PC, mobiltelefon, nettbrett og smart-tver. 1. Er vi alene i Universet? Tillatt for alle; 29 min; Premiere! Et populærvitenskapelig underholdningsprogram om livet.

Elevene fr mte Platon og Aristoteles, og de fr lre om ulike … Søkeresultater for Inn i livet - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn.

RELATERTE BØKER