Hvis jeg skulle dø

Hvis jeg skulle dø - Amy Plum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amy Plum
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Hvis jeg skulle dø.pdf
ISBN
5430188447563

BESKRIVELSE

Jeg vil ikke miste enda et menneske jeg elsker. Jeg vil ikke la historien gjenta seg selv.Vincent ventet i evigheter for å finne meg, og på et øyeblikk ble vår framtid sammen ødelagt. Han ble forrådt av en vi begge kalte for en venn, og jeg mistet ham. Det skulle ikke vært mulig, ikke noe av dette skulle vært mulig, men for meg er det virkelighet. Jeg vet at Vincent er der ute et sted, jeg vet at han ikke er borte for alltid, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å redde ham. Kate er knust. Violette har drept Vincent og tilintetgjort kroppen hans slik at han ikke skal kunne vende tilbake. Nå er han dømt til å sveve rundt som et gjenferd til evig tid. Men Kate nekter å akseptere et liv uten sin store kjærlighet. Hun vil risikere alt for å redde ham, selv når Violette starter en krig mellom Frankrikes udødelige for å få makten over dem. Amy Plum har skapt en original og levende mytologi i sin ungdomsserie om Kate og Vincent. De udøde revenantene lever blant oss, og igjen og igjen ofrer de seg for å redde livet til fremmede. I romantiske Paris møter Kate Vincent, og livet - eller døden - blir aldri det samme igjen.

Istedenfor så gikk jeg ut å drakk. Hvis jeg dør I natt.

Har levd i 35 år nå og dagene går, drar ... for jeg tok et dritt valg Så traff jeg bakken med et smell Men vist jeg skulle dø her i kveld så må du vite at Var så mye jeg skulle gjort så annerledes Så mange ting jeg burde gjort istedet Vist jeg dør i natt Så mange ting jeg burde sagt ... Amy Plum: Hvis jeg skulle dø ( Cappelen Damm, 399 sider, oversatt av Agnete Øye) Amy Plum er en amerikansk forfatterinne oppvokst i Alabama.

RELATERTE BØKER