Himmelstormeren

Himmelstormeren - Cecilie Enger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Enger
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Himmelstormeren.pdf
ISBN
9337910140401

BESKRIVELSE

Hvem var Ellisif Wessel? Med utgangspunkt i dette spørsmålet har Cecilie Enger skrevet romanen om et helt spesielt liv.Ellisif Wessel ble født i 1866 og hadde alle muligheter til å leve et behagelig og beskyttet overklasseliv. I stedet stupte hun rett ut i sin samtid. Hun bosatte seg i landets randsone. Hun valgte å kjempe for de menneskene som hadde aller minst. «Enger klarer å skape et både nyansert og helhetlig bilde av Ellisif Wessel.»Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG«... en lærerik og rystende leseropplevelse.»Anne Cathrine Straume, NRK P2«Sylskarp portrettkunst.»Anne Merethe Prinos, Aftenposten«Himmelstormeren gir oss et fascinerende portrett av en kompromissløs kvinne som fortjener å bli husket.»Line Baugstø, Dagens Næringsliv«Cecilie Engers roman er en varm, klok og fascinerende historie om en sterk og varm kvinne.»Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen

Videointervju med Cecilie Enger. Bokhandlerprisen til Cecilie Enger «Himmelstormeren gir oss et fascinerende portrett av en kompromissløs kvinne som fortjener å bli husket.»Line Baugstø, Dagens Næringsliv «Cecilie Engers roman er en varm, klok og fascinerende historie om en sterk og varm kvinne.»Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen.

Prosjektbeskrivelse m. vedlegg * Bilde til forsiden * Bilde til ... Ole Bull - Himmelstormeren Norsk film fra 2006 Med: Henning Kraggerud, Preben Olram, Bjørn Wilberg Andersen, Andrea Bræin Hovig, Sven Nordin regi: Aslak Aarhus.

RELATERTE BØKER