Farvel til alt dét

Farvel til alt dét - Sondre Midthun | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sondre Midthun
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Farvel til alt dét.pdf
ISBN
8982822388622

BESKRIVELSE

I Sondre Midthun et intenst og tidvis komisk indre univers. Men romanen viser også hvor galt det kan gå når ensomheten blir altoverskyggende, og fantasien får gli over i virkeligheten. Fortelleren i Farvel til alt dét lever et godt liv. Han har en kjærlig samboer, jobber som journalist i Dagbladet og har fremtiden foran seg. Men når han en dag finner kjæresten sammen med en annen, spinner livet helt ut av kontroll. I raseri og desperasjon søker han tilflukt på hjemstedet i Nord-Norge. Kontakten med familie og gamle kjente gjenopprettes, samtidig som han gradvis innhentes av fortiden. Tør han fortelle omgivelsene om hemmelighetene han bærer på? Og klarer han - eller vil han - forsone seg med kjæresten?Sondre Midthun viste seg som en av våre mest lovende, unge forfattere med den kritikerroste debutromanen Kom aldri nærmere (2011). Farvel til alt dét er oppfølgeren, hvor den voksne hovedpersonen står ansikt til ansikt med barndomsminnene, bygda, og ikke minst seg selv.

Men det er især fedtet på maven, der er den helt store synder og kan give alvorlige sundhedsproblemer. Pris: 345,-. innbundet, 2017.

Men romanen viser også hvor galt det kan gå når ensomheten blir altoverskyggende, og fantasien får gli over i virkeligheten. Fortelleren i Farvel til alt dét lever et godt liv. Ambisiøs roman: Bokanmeldelse: Sondre Midthun: «Farvel til alt dét» Sondre Midthuns nye roman er en ambisiøs og tankevekkende fortelling om løgn og forstillelse. Farvel til alt dét er en djerv roman, trist, men også morsom, rik på menneskelige relasjoner og eksistensielle betraktninger.

RELATERTE BØKER