En uvanlig byttehandel

En uvanlig byttehandel - Roald Dahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
En uvanlig byttehandel.pdf
ISBN
5936051417261

BESKRIVELSE

Hva gjør en mann som har lyst på naboens kone? Forfatteren spinner en historie omkring dette, på sin helst spesielle måte, og med en overraskende avslutning.

Roald Dahl; Hans Borgersen (Oversetter) Hva gjør en mann som har lyst på naboens kone? Forfatteren spinner en historie omkring dette, på sin helst spesielle måte, og med en overraskende avslutning. Les mer.

Eksempler på byttehandel har eksistert i mange historiske økonomier, selv om eksklusive byttehandel økonomier har vært uvanlig, ofte begrenset til små områder. Hold ryggsekken ryddig. En velorganisert ryggsekk gjør det lettere å vise byttepartneren de tingene de ser etter.

RELATERTE BØKER