Doppler

Doppler - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Doppler.pdf
ISBN
6610455720869

BESKRIVELSE

Doppler av Erlend Loe er en ellevill, absurd og morsom roman med både alvorlige undertoner og kritikk av det moderne forbrukersamfunnet.Doppler er en vellykket mann av sin tid. Familiefar med to barn og god jobb. En dag faller han av sykkelen på en tur i marka. Halvt svimeslått registrerer han en ro han ikke har kjent på lenge. Han slipper de trivielle tankene om nytt bad og valget om armatur og fliser. Borte er også den evinnelige surringen av barnesangene fra sønnens tallrike videoer, mens erkjennelsen om farens død blir tydeligere. Hendelsen får ham til å velge å flytte ut i marka. Han bosetter seg i telt, slakter en elg og får kalven som venn og adoptivsønn. Han prøver å leve som jeger og sanker, men må erkjenne at når det gjelder behovet for skummet melk, må han ta steget videre til bytteøkonomi.Dette er er første av tre romaner om Doppler. De neste er Volvo Lastvagnar og Slutten på verden slik vi kjenner den.

Boka handler om Andreas Doppler, en mann som ikke liker andre mennesker og som føler at samfunnet har ... Doppler i bøker. Erlend Loe har skrevet en bok som heter Doppler.

Sonicaid® Fetaldoppler,oppladbar m/3MHz NOK 9 314,00 (NOK 11 642,50) Info/kjøp. Sonicaid® Fetaldoppler,oppladbar u/prob NOK 6 787,00 (NOK 8 483,75) Doppler definition is - of, relating to, being, or utilizing a shift in frequency in accordance with the Doppler effect; also : of or relating to Doppler radar.

RELATERTE BØKER