Den onde hyrde

Den onde hyrde - Jens Bjørneboe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Bjørneboe
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Den onde hyrde.pdf
ISBN
8987745215890

BESKRIVELSE

Gjennom artikler, petisjoner, skuespill og romaner var Bjørneboe en av de fremste talsmenn for fangenes rettigheter i et byråkratisk og middelaldersk fengselsvesen. I denne romanen om Tonni, Rødtopp og alle de andre, får hans anklager en ny og forsterket form. Bjørneboes etsende kritikk kombineres med hans suverene dikteriske kraft, og Den onde hyrde har på mange måter betydd det samme for fengselet som Jonas for skolen.

10,- NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du ... I ?Den onde hyrde? (1960) retter Bjørneboe en etsende kritikk mot fengselsvesenet gjennom fortellingen om Tonni, Rødtopp og de andre. ?Jonas? (1955) forteller om en gutt med lese og skrivevansker og "Drømmen om hjulet" er en biografisk roman om forfatteren Ragnhild Jølsen, ... Kjøp Den onde hyrde fra Tanum Gjennom artikler, petisjoner, skuespill og romaner var Bjørneboe en av de fremste talsmenn for fangenes rettigheter i et byråkratisk og middelaldersk fengselsvesen.

Gjenstående tid: Sluttdato Startdato: Kjøp. Utropspris: 100,- NOK.

RELATERTE BØKER