Den gule døren

Den gule døren - Mona Fossdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Fossdal
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Den gule døren.pdf
ISBN
4951785353508

BESKRIVELSE

Dette er en fantasifull og detaljrik vrimlebok, der barna på en engasjerende måte blir dratt inn i historiene og må hjelpe karakterene i illustrasjonene med å finne ting de har mistet. Før de til slutt kan komme videre gjennom den Gule Døren. Hver side byr på rim og snakkebobler som oppmuntrer og veileder barna der de skal lete etter detaljer i oppslagene.

Pris kr 174 (spar kr 25). Se flere bøker fra Mona Fossdal. Den gule fare (engelsk: Yellow Peril, tysk: gelbe Gefahr) er et uttrykk som fra omkring år 1900 ble benyttet om asiater, som man anså å true den hvite rase.Til USA kom det på 1800-tallet kinesiske innvandrere, og man fryktet at det ville senke lønner og levestandarder.Man fryktet også at Keiserriket Japan skulle ekspandere som militær stormakt.

Lagt inn av Marie Bli med å Let! Dette er en fantasifull og detaljrik vrimlebok, der barna på en engasjerende måte blir dratt inn i historiene og må hjelpe karakterene i illustrasjonene med å finne ting de har mistet. Før de til slutt kan komme videre gjennom den Gule Døren.. Den Gule Dør er et aktivitetscenter, et samlingssted for mennesker, der har fået stillet en diagnose.

RELATERTE BØKER