Albert med styrke-sekken

Albert med styrke-sekken - Gunilla Bergström | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Albert med styrke-sekken.pdf
ISBN
3776952484899

BESKRIVELSE

I denne boka er Albert snart 7 år. Albert leker en fantasifull lek. Han er KONGE. Som konge må man passe på store ting. Som å stoppe krig, hindre hungersnød og passe på at folk har det bra.Gammeldags eventyr - eller samtidsfortelling? Les den som du vil.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Ikke på ordentlig? Men Albert var jo der! Ja, Albert har Albert Åberg er en av de mest populære barnebokfigurene i Norge, og bøkene om han blir lest av svært mange. Med dette heftet ønsker vi å formidle spennende ideer om hvordan en kan arbeide ... Albert med styrke-sekken av Gunilla Bergström 3-6 år inbunden, 2011, Norska (bokmål), ISBN 9788202344726.

0 Kjøp Albert Åberg med styrke-sekken fra Bokklubber Albert Åberg er blitt konge. En konge må passe på store ting.

RELATERTE BØKER