ZombieLars; Bok 4

ZombieLars; Bok 4 - Thomas Seeberg Torjussen, Gisle Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Seeberg Torjussen, Gisle Halvorsen
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
ZombieLars; Bok 4.pdf
ISBN
7668835048473

BESKRIVELSE

ZombieLars er en tegneserie basert på den populære TV-serien av Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen fra NRK Super. Serien vant Gullruten i 2019.Hva skjer når frykten brer seg blant de fremmede i Bekkebakken?Det sies at Fremmedlegionen, motstandsbevegelse som jobber mot FMAF, verver fremmede barn som spioner. Lars og gjengen blir forsøkt vervet, men når ikke Robert får være med, fordi han ikke er fremmed, trekker de seg. Men nå vet de i alle fall at det finnes flere der ute som er på deres side.Situasjonen spisser seg til i Bekkebakken, og når FMAF vinner valget, blir det farlig for Lars. Det blir slett ikke bedre av at fremmedelskerne forsøker å hjelpe ham. Annas foreldre ber dem om å ikke treffes på en stund, de er redde for Annas trygghet. Men Anna velger Lars ...ZombieLars - Bok 4 er basert på andre del av sesong 2.

Se flere bøker fra Gisle Halvorsen. En tegneserie basert på den populære tv-serien på NRK Super. ZombieLars - Bok 4 er basert på andre del av sesong 2.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER