Tilbake til Tuengen allé

Tilbake til Tuengen allé - Per Schreiner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Schreiner
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Tilbake til Tuengen allé.pdf
ISBN
2981306066473

BESKRIVELSE

Sverre (55) har mer enn han trenger. To voksne barn som har skikket seg vel. Stort hus, bil, et svømmebasseng og en kone som blir penere med alderen. Alt er vel, inntil han en dag havner i en bilulykke. Sverre våkner opp på sykehuset, uten verken å kunne røre seg eller snakke. Og som om ikke dagen var ødelagt fra før, tar et nybakt foreldrepar ham med hjem... TILBAKE TIL TUENGEN ALLE er produsert av NRK Radio-teatret og sendt første gang i 2005. Stykket fikk Prix Europa 2006 som årets beste radiodrama. Samme år ble stykket oversatt og sendt i tysk og tsjekkisk radio.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kart og flyfoto over Tuengen allé, 0374 Oslo fra 1881 Per Schreiners hørespill «Tilbake til Tuengen allé» vant Prix Europa for beste radiodrama i knivskarp konkurranse med 42 hørespill fra hele Europa. Bragden fortjener all den oppmerksomhet den ... TILBAKE TIL TUENGEN ALLE er produsert av NRK Radio-teatret og sendt første gang i 2005.

To voksne barn som har skikket seg vel. Stort hus, bil, et svømmebasseng og en kone som blir penere med alderen.

RELATERTE BØKER