Små nøkler store rom

Små nøkler store rom - Bjørg Vik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Vik
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Små nøkler store rom.pdf
ISBN
2408185371329

BESKRIVELSE

Dette er fortellingen om Elsi Lund, jentungen fra Collettsgate i Oslo, som var 4 år da krigen kom til Norge. Med stor dikterisk kraft gjenskaper Bjørg Vik miljøet i sin barndoms gate, og gir samtidig et bilde av en hel tidsepoke. Menneskene i den helt vanlige - nesten fattige og overbefolkede - leiegården ved St. Hanshaugen kommer oss merkelig nær. Med deres daglige strev, men også med deres drømmer og uforløste lengsler. Den er skrevet med humor og varme, denne boken. Få kan som Bjørg Vik skildre hvordan ting ser ut, lukter, smaker, og hvordan tilsynelatende små hendelser blir nøkler til store rom.

"Små nøkler, store rom" av Bjørg Vik var en julegave fra fineste Silje, og hun bare elsker serien om Elsi Lund av Bjørg Vik og denne boken er første bok i Elsi-trilogien som har noen selvbiografiske trekk har jeg lest.Og Silje, jeg kan si det med en gang - jeg likte boken! Små nøkler, store rom er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Bjørg Vik Bjørg Vik 08/27/2010.

Med stor dikterisk kraft gjenskaper Bjørg Vik miljøet i sin barndoms gate, og gir samtidig et bilde av en hel tidsepoke. Les mer ... Små nøkler store rom (1) Lytt.

RELATERTE BØKER