På to hjul

På to hjul Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
På to hjul.pdf
ISBN
8235027023768

BESKRIVELSE

På to hjul tar for seg motorsykler og mopeder sett fra et norsk perspektiv. Boken vil gi et kjærkomment gjensyn med modellene vi kjenner fra norske veier. Gjennom tekster og et rikt billedmateriale beskrives tohjulingens historie og utvikling, dens bruksområde i Norge og motorsykkelen som livsstil og kulturelt fenomen. Les blant annet om de første motorsyklene, tidlige helter innen motorsykkelsport og treff og klubber som skapte og formidlet MC-entusiasme her til lands. Her finnes litt av hvert for alle kubikk-frelste.

I dag brukes over 1 milliard sykler av mennesker over hele verden til arbeid, sport og rekreasjonsformål. eller i marka på to hjul. På flere av hyttene er det utlån eller utleie av sykler, og flere fellesturer med terrengsykler står allerede på programmet.

På flere av hyttene er det utlån eller utleie av sykler, og flere fellesturer med terrengsykler står allerede på programmet. - I fremtiden kommer det nok til å bli mer vanlig med folk som sykler mellom hyttene våre, mener Planke.

RELATERTE BØKER