Når kroppen husker det du vil glemme

Når kroppen husker det du vil glemme - Solveig Bøhle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solveig Bøhle
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Når kroppen husker det du vil glemme.pdf
ISBN
6649964985785

BESKRIVELSE

I samtale med Solveig Bøhle forteller mennesker om hvordan de husker når de blir behandlet med kroppsterapi som Rosenmetoden. Erfaringene deres veves sammen med nevrofysiologisk kunnskap, og vi møter fagfolk som etterlyser mer forskning på kroppens selvlegende prosess. Når kroppen husker det du vil glemme kom første gang ut i 1994. I denne nye utgaven intervjues forskere om samspillet mellom hjerne og kropp. Boken er oppdatert og utvidet, og inneholder nye kapitler om energipsykologisk behandling, en kroppsrelatert metode som løser opp negative følelser knyttet til en hendelse eller tanke. Solveig Bøhle har vært journalist i NRK i 36 år. Hun har skrevet bøker om selvmord og de etterlattes situasjon, om alternative behandlingsmetoder, og om muligheter og utfordringer som følger alderen.

I mors liv «marineres» vi i mors følelser og tar ofte mors følelser som våre egne. Kroppen husker hva du vil glemme. Opp gjennom livet - helt fra barndommen - fortrenger og gjemmer vi følelser, hendelser, traumer i kroppens usynlige "arkivskap".

Men kroppen husker! Den bærer det vi ikke vil huske !!Det blir problemer både fysisk og psykisk "vondter og plager" i kropp og følelser. Når kroppen husker det du vil glemme kom første gang ut i 1994. I denne nye utgaven intervjues forskere om samspillet mellom hjerne og kropp.

RELATERTE BØKER