Litt bortenfor

Litt bortenfor - Wenche Råbu Nilsen, Latif Ahmadi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wenche Råbu Nilsen, Latif Ahmadi
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Litt bortenfor.pdf
ISBN
4266586675754

BESKRIVELSE

Som tolvåring mistet Jawad familien i kaoset under en ulovlig grenseovergang. Han reiste på livsfarlige stier over stupbratte fjell, han vasset i iskaldt smeltevann på vei mot den tyrkiske grensa og skar leggene til blods under kommando fra menneskesmuglere. Sammen med andre flyktninger gjemte han seg i mørket og løp mellom kryssende kuler. Iranere og tyrkere skjøt fra hver sin åskam. Vi møter Jawad i Roma, på vei mot Europa. Livet på gata er farlig. Han er alltid på vakt, klar til flukt, eller forsvar. Alltid redd. Han sulter, hakker tenner og gråter. Alltid alene. Historien bygger på medforfatters Latif Ahmadis egen historie. Han har av sikkerhetsmessige grunner valgt å være anonym.

Vant pris. Vi setter en pinne ned i bakken litt bortenfor treet og måler avstanden skyggen kaster ved pinnen og ved treet. Se figuren nedenfor.

Felles for så og si alle strendene er at du bør ta med nok niste og drikke ettersom det sjelden er barer i nærheten (nudiststranden i Barcelona er et hederlig unntak). Litt bortenfor ligger det også en Kiwi-butikk på grensen til Haugerud. Barna på Hellerud sogner til Trasop og Godlia skoler, og Skøyenåsen ungdomsskole.

RELATERTE BØKER