Krapyl

Krapyl - Arild Rein | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Rein
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Krapyl.pdf
ISBN
6862413760732

BESKRIVELSE

I denne prosasamlinga følgjer vi ein gut i gata og området han veks opp i, og observasjonane han gjer seg. Blikket hans er retta mot den til dels skremmande og uforståelege vaksenverda, representert ved dei eldre gutane, naboar, foreldre, tanter og onklar og besteforeldre. Situasjonane er både skeive, humoristiske og smått absurde. Det handlar om fotballspeling, om å lære å sykle, om ein far som var bakar, om å vere avisbod om natta, men også om å tenne på gras, om steinkrig, om korleis ein skaffar seg gratis pengar, og om det å sykle til byen for å stele og køyre heis.

ved fjernsal og sal utanfor fast utsalsstad (angrerettloven)". Angrerett. Krapyl er ikke spesielt injurierende eller sterkt.

Se nedenfor hvad krapyl betyder og hvordan det bruges på dansk. Krapyl betyder omtrent det samme som Bundfald.

RELATERTE BØKER