Krapyl

Krapyl - Arild Rein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Rein
DIMENSJON
10,97 MB
FILNAVN
Krapyl.pdf
ISBN
4689931191981

BESKRIVELSE

I denne prosasamlinga følgjer vi ein gut i gata og området han veks opp i, og observasjonane han gjer seg. Blikket hans er retta mot den til dels skremmande og uforståelege vaksenverda, representert ved dei eldre gutane, naboar, foreldre, tanter og onklar og besteforeldre. Situasjonane er både skeive, humoristiske og smått absurde. Det handlar om fotballspeling, om å lære å sykle, om ein far som var bakar, om å vere avisbod om natta, men også om å tenne på gras, om steinkrig, om korleis ein skaffar seg gratis pengar, og om det å sykle til byen for å stele og køyre heis.

0 ord som starter på krapyl. Krapyl, (italiensk originaltittel: Il bidone) er en italiensk dramafilm fra 1955 regissert av Federico Fellini.. Medvirkende.

Informasjon om krapyl i gratis engelsk online ordbok og leksikon. substantiv nøytrum entall/singular uoppdragen person, ramp Nabogutten er et skikkelig krapyl Krapyl er jordnær, varm og aksepterande.

RELATERTE BØKER