Hesten og hans gutt

Hesten og hans gutt - C.S. Lewis | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Hesten og hans gutt.pdf
ISBN
8093884871419

BESKRIVELSE

Forræderi, flukt og talende hester. Dronning Susan er på flukt fra Rabadash, prinsen i Calormen. Shasta, en gutt som skal selges som slave, og den talende hesten hans, Bri, er også flyktninger i landet. I Narnia vet ikke kong Peter at landets skjebne er avhengig av hvem som kommer først: flyktningene eller fienden ... For snart 70 år siden skapte C.S. Lewis et univers fylt av spenning, fantasi og magi. Han kalte det Narnia, og siden den gang har millioner av lesere over hele verden funnet veien dit gjennom de sju bøkene som er blitt en av barnelitteraturens store klassikere, og som også er dramatisert og filmet.

Historien avsluttes i Narnia, hvor den store kong Peter hersker. Men han vet ikke at Narnias skjebne er avhengig av hvem som kommer først: flyktningene eller fienden.

Kategori: Barn, Fantasy. Hesten og hans gutt C. S.

RELATERTE BØKER