Gode hjelpere

Gode hjelpere - Erin Hunter, Dan Jolley | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter, Dan Jolley
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Gode hjelpere.pdf
ISBN
7360425788576

BESKRIVELSE

Serien om kattekrigerne handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og slåss for makt og kontroll. Det er action, magi og følelser. Gråstripe vil så gjerne tilbake til skogen hvor han har levd hele sitt liv. Han og kosekatten Mille legger ut på en farefull og anstrengende reise for å finne Tordenklanen. Kan Gråstripe noen gang stole på tobeininger og kosekatter etter alt han har opplevd? Og hva venter dem om de finner frem til den store skogen?

Her er stort behov for husfolk og frivillige. Lia Gård, Sandom og Tomasgården Retreatsenter har og behov for nye fast ansatte.

At du lytter til det regjeringen sier. Hør på Siri og de gode hjelperne fra 4 Feb 2018. Folk flest hater problemer, men vi elsker dem.

RELATERTE BØKER