Charlie og den store glassheisen

Charlie og den store glassheisen - Roald Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Charlie og den store glassheisen.pdf
ISBN
3842221332235

BESKRIVELSE

Glassheis ute av kurs! Willy Wonka er et geni når det gjelder sjokolade, men Charlie og familien hans tviler på Wonkas evner når det gjelder å styre en glassheis. I denne frittstående fortsettelsen av Charlie og sjokoladefabrikken har heisen kommet ut av kurs og er på vei ut i verdensrommet. Klarer den oppfinnsomme eks-sjokoladefabrikkdirektøren å få dem tilbake til jorda?

... Kjøp 'Charlie og den store glassheisen' av Roald Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788205509481 Charlie og den store glassheisen (1988) Den kjempestore krokodillen (1988) På egne vinger (1987) Giraffen og Pelli og jeg (1987) Fæle dyr (1986) Gutt.

I denne frittstående fortsettelsen av Charlie og sjokoladefabrikken har heisen kommet ut av kurs og er på vei ut i verdensrommet. Charlie og sjokoladefabrikken er en britisk-amerikansk film fra 2005 basert på barneboken med samme navn fra 1964 av forfatteren Roald Dahl.Filmen er regissert av Tim Burton. Johnny Depp spiller rollen som «Willy Wonka» og Freddie Highmore spiller «Charlie Bucket».

RELATERTE BØKER