Berg brest

Berg brest - Arne Ruset | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Ruset
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Berg brest.pdf
ISBN
7279205135720

BESKRIVELSE

I ei isolert fjordbygd på Vestlandet i mellomkrigstida, lengter mange etter at dei vanskelege økonomiske tidene skal snu seg. Andre venter på at Kristus skal kome att. Men i staden rauser ein berghammar ned i fjorden og veldige flodbølgjer soper med seg menneske og hus. Berg brest er bygd opp av 12 historier der vi møter bygdefolket før, under og etter katastrofen. Boka handler om psykiske traume, om religiøs frustrasjon og forsoning, om ungdommeleg pågangsmot og livskraft, og ikkje minst om mennesket sin ibuande draum om å kunne flyge.

Oslo, Oslo, Norway 20 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt.

Brest; polsk: Brześć nad Bugiem eller Brześć Litewski) er en by i Hviderusland med 335.645 ved grænsen til Polen modsat byen Terespol hvor floden Vestlige Bug løber sammen med Mukhavets.Byen er administrativt center i Brest voblast. Forskningsrådet har i underkant av 500 ansatte. Her kan du søke på ansatte med navn og stillingstittel. Berge & Co: Stort utval — lang erfaring.

RELATERTE BØKER