35 kilo med håp

35 kilo med håp - Anna Gavalda | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Gavalda
DIMENSJON
3,8 MB
FILNAVN
35 kilo med håp.pdf
ISBN
3614440854540

BESKRIVELSE

Georg hater skolen. Han er dårligst i alt, og har dumpet to ganger. Nå er han 14 år gammel og utvist fra sjette klasse. Kan livet bli verre? Alle kjefter. Til og med bestefar Leon som har vært hans gode venn sier han må ta seg sammen. Er det håp for Georg? Desperat og raus historie fortalt slik bare Anna Gavalda kan.

Akkurat så kjedelig og akkurat så spennende kan håp også bli i det vi tror på. Med lånekortet ditt kan du låne el-sykkel ved biblioteket. Aldersgrensa er 18 år.

Den om Georg er tynnere på flere måter, og hadde jeg ikke lest 35 kilo med håp samtidig med Sangen om en brukket nese , hadde jeg nok lagt den til side etterpå uten å tenke så mye mer på den. 35 kilo med håp book. Read 171 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER