Vivo; RLE 5-7

Vivo; RLE 5-7 - John Harald Bondevik, Anne Borgersen, Ariane Schjelderup | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Harald Bondevik, Anne Borgersen, Ariane Schjelderup
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Vivo; RLE 5-7.pdf
ISBN
8505479698565

BESKRIVELSE

Vivo 5.7 er en flertrinnsbok i RLE som inneholder det elevene skal lære fra 5. til 7. trinn. Strukturen er oversiktlig, og religioner og livssyn blir framstilt i hvert sitt kapittel.Kapitlene er inndelt i tre deler som kan fungere hver for seg eller i kombinasjon:. leveregler og høytider. fortellinger. kunst, arkitektur og musikkHver kapitteldel avsluttes med sammendrag og oppgaver. For at læreren lettere skal kunne differensiere, er oppgavene inndelt i ulike typer.

På dette nettstedet kan du øve på oppgaver, sjekke det du har lært, eller lese korttekster fra læreboka. Hovedmeny. KRLE-boka 5-7.

fortellinger. kunst, arkitektur og musikkHver kapitteldel avsluttes med sammendrag og oppgaver. Betegnelse: Læreverket består av flertrinnsbøker innen faget Religion, livssyn og etikk, utformet slik at de lett skal kunne tilpasses lokale årsplaner, tilrettelegges for hver enkelt elev, og anvendes for aldersblandede grupper. Vivo 5-7, Smartbok.

RELATERTE BØKER