Tidsrosen

Tidsrosen - Ørjan N. Karlsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ørjan N. Karlsson
DIMENSJON
12,64 MB
FILNAVN
Tidsrosen.pdf
ISBN
3441198260839

BESKRIVELSE

Tre lansedeler - to voktere - en tidløs ondskap Martin Sølvfoss går på kostskole i Cambridge. På siste skoledag før sommerferien får Martin beskjed om at faren hans er savnet etter en seiltur. Samtidig begynner underlige ting å skje. Martin ser syner, opplever at tiden stopper, og når han kommer hjem til Norge mottar han et brev fra sin avdøde bestefar med beskjed om at han har arvet en mystisk eiendom i Telemark. Etter hvert innser Martin at det er svært mye han ikke vet om Sølvfoss-familien. Det viser seg nemlig at slekten siden 2. verdenskrig har vært voktere av ett av de tre hellige fragmentene fra av lansen som spiddet Jesus da han hang på korset. En mektig gjenstand som tiltrekker seg mørke krefter. Er Martin rede til å ta på seg oppgaven som lansens vokter? Tidsrosen er første bok i Lansetrilogien. "En spennende, mystisk, skummel og heseblesende.historie, gjorde boken til en real pageturner for min del."http://www.ritaleser.com/tidsrosen-av-orjan-n-karlsson/ "For dette var en meget spennende bok, med en god del detaljer som var friske og nyskapende. Her er hemmelige tunneler, viktige maleri, irriterende lærere, mobbing, nazister, spillreferanser, magi og vennskap i en god blanding."http://www.astridterese.no/2015/11/11/tidsrosen-av-orjan-n-karlsson/

Boktrailer - Tidsrosen. Tidsrosen Tidsrosen er en fantasy bok og er den første boken i en serie som heter «Lansetriologien». Martin Sølvfoss er en 17-år-gammel gutt som går på kostskole i Cambridge i England.

På siste skoledag før sommerferien får Martin beskjed om at faren hans er savnet etter en seiltur. Samtidig begynner underlige ting å skje. Tidsrosen er fantasy for ungdomstrinnet, skrevet av den norske forfatteren Ørjan Nordhus Karlsson.

RELATERTE BØKER