Statistikk for helse- og sosialfagene

Statistikk for helse- og sosialfagene - Arild Bjørndal, Dag Hofoss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Bjørndal, Dag Hofoss
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Statistikk for helse- og sosialfagene.pdf
ISBN
4446544986222

BESKRIVELSE

Arbeider du i sosial- og helsetjenesten? Skal du i gang med et prosjekt? Prøver noen å lære deg statistikk og forskningsmetode? Eller ønsker du å bli en mer kritisk leser av forskningslitteratur? I så fall vil du ha bruk for denne boken . Statistikk for helse- og sosialfagene. Statistikk for helse- og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg. Faget er preget av matematikk og formler, som mange synes er vanskelig. Forfatterne har derfor bestrebet seg på å beskrive ideer fremfor å presentere kompliserte utregninger . det vil si flere ord og færre formler. Det er utarbeidet oppgaver til hvert kapittel.I denne reviderte utgaven har forfatterne justert deler av stoffet på bakgrunn av egne undervisningserfaringer og tilbakemeldinger fra brukere av boken. De har også skrevet nye kapitler, blant annet om design, logistisk regresjon og overlevelsesanalyse.

Forfatterne har derfor bestrebet seg på å beskrive ideer fremfor å presentere kompliserte utregninger . det vil ... Kjøp 'Statistikk for helse- og sosialfagene' av Arild Bjørndal fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Statistikk for helse- og sosialfagene. Statistikk for helse- … LES MER og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg.

RELATERTE BØKER