Sommer på heia

Sommer på heia - Thorbjørn Egner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Sommer på heia.pdf
ISBN
5764590021841

BESKRIVELSE

Skatter fra Thorbjørn Egners forfatterskap.Velkjente hovedpersoner i byen og på landet. Familien Grønn bor i Humlegata. I nummer 5. Der bor snekker Nilsen i første etasje. Trikkefører Syvertsen i annen, og maler Grønn med barna Petter, Kari og vesle Brumle i tredje. Vesle Marit bor sammen med moren sin i Humlegata 1. Det er huset ved siden av melkebutikken til fru Monsen.Ola-Ola er oppkalt etter begge bestefedrene sine og bor på gården Heia. Der har han høner, sau og to geiter. Like bak Heia ligger skogen der Bestemor Skogmus bor.En dag står det en ny gutt utenfor Humlegata nr 1. Det var Ola-Ola, som hadde flyttet til onkel Hallgrim i byen. Han blir bestevenn med Petter, og sammen utforsker de byen.I sommerferien blir Petter og Kari bedt til Heia. Vesle Brumle skulle også få være med.De tar toget, og Ola-Ola har lovet å møte dem på stasjonen. Og der står han og venter på dem med hest og kjerre. Det blir en flott sommer for barna fra Humlegata på Heia.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202204006 Kjøp Sommer på heia fra Cappelendamm Skatter fra Thorbjørn Egners forfatterskap.Velkjente hovedpersoner i byen og på landet. Familien Grønn bor i Humlegata.

Av og til, eller rettere sagt ganske ofte, føler jeg meg helt tom og likegyldig når jeg sitter på bussen hjem fra jobb. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men det hender at jeg leker litt med tankene mine når jeg er i ... RIBBE MED ASIATISKE SMAKER heiaespen Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å lage en ganske klassisk ribbe, men med litt vri på tilbehøret.

RELATERTE BØKER