Snart blir jeg frisk

Snart blir jeg frisk - Doris Rübel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Doris Rübel
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Snart blir jeg frisk.pdf
ISBN
9928179840283

BESKRIVELSE

Bli med på en spennende reise i en verden av kunnskap. Dette er en morsom måte å lære på. Gjennom flotte illustrasjoner, enkle tekster og klaffer som kan åpnes, får de minste barna svar på alt de måtte lure på. I Snart blir jeg frisk lærer barna om hvorfor man av og til må gå til legen? Hva gjør legen med deg? Er det egentlig så skummelt å ta blodprøve? Hvordan blir man raskt frisk igjen?

Selv om tiden før fødsel blir annerledes, prøver hun å gjøre det beste ut av den. Noen daglige meltdowns ... Det er muligens ikke så lurt å skrive på internettet at man ikke er frisk når man snart er arbeidssøkende.

Og for meg nå, er den gulroten en date med en skikkelig fin fyr. Når blir jeg frisk? ... Er jeg ikke frisk snart, eller skal dette vare evig? Fakta: Fakta.

RELATERTE BØKER