Snart blir jeg frisk

Snart blir jeg frisk - Doris Rübel | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Doris Rübel
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Snart blir jeg frisk.pdf
ISBN
4892588754990

BESKRIVELSE

Bli med på en spennende reise i en verden av kunnskap. Dette er en morsom måte å lære på. Gjennom flotte illustrasjoner, enkle tekster og klaffer som kan åpnes, får de minste barna svar på alt de måtte lure på. I Snart blir jeg frisk lærer barna om hvorfor man av og til må gå til legen? Hva gjør legen med deg? Er det egentlig så skummelt å ta blodprøve? Hvordan blir man raskt frisk igjen?

... Kjøp Snart blir jeg frisk fra Bokklubber Bli med på en spennende reise i en verden av kunnskap. Dette er en morsom måte å lære på.

- Men det er verre for Bjørnar, sier hun - og ler. - Han må holde seg i karantene i to uker etter at jeg er erklært frisk. Kjære verden, kan du bli frisk igjen snart? ...

RELATERTE BØKER