Radius 1A

Radius 1A - Hanne Hafnor Dahl, May-Else Nohr | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Hafnor Dahl, May-Else Nohr
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Radius 1A.pdf
ISBN
6751161652531

BESKRIVELSE

Hvert kapittel i grunnboka innledes med et bilde som stimulerer til samtale og refleksjon over det elevene skal lære. Her står også målene for kapitlet. Alle kapitlene har oppgaver med forskjellig abstraksjonsnivå; Øve 1 og Øve 2. Oppgavene i Øve 2 har enten en mer abstrakt visualisering enn oppgavene i Øve 1, eller er helt uten visuell støtte.Oppgavene på blå bakgrunn er problemløsningsoppgaver de elevene kan diskutere og samarbeide med hverandre.Hvert kapittel avsluttes med en aktivitet eller et spill der elevene skal jobbe to og to eller flere sammen, og som er knyttet til det matematiske innholdet i kapitlet. På den siste siden i hvert kapittel skal elevene selv vurdere sin måloppnåelse.Bøkene har seks ulike gjennomgangsfigurer. De forklarer hva som skal gjøres og stiller undrende spørsmål.

Ny bruker? For skoler som er registrert for Feideinnlogging på Cappelen Damms tjenester: Logg inn med Feide. Velkommen til Radius lærernettsted.

Side 113 Divisjon. Kapitteltest 5 Hovedmeny.

RELATERTE BØKER