Nøkler til Norge

Nøkler til Norge - Gölin Kaurin Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Nøkler til Norge.pdf
ISBN
4746468627795

BESKRIVELSE

Nøkler til Norge er beregnet på voksne innvandere som følger norskundervisningen på spor 2 og 3, nivå B1, i henhold til "Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandere". Verket forbereder deltakerne til norskprøve 3. Nøkler til Norge viderefører den kommunikative undervisningsmetoden som "Ny i Norge" bygger på, og har samme struktur. Målet med verket er å gi kursdeltakerne gode språklige ferdigheter, samtidig som de får en grundig innføring i norsk kultur og samfunn. Deltakerne møter dialoger med språkfunksjoner sammenhengende.

Nøklene kan være støpt i bronse eller være smidd av jern. Nøklene fra vikingtiden er vanligvis av bronse, mens nøklene fra middelalderen er av jern.

Les mer ... slik at du kan bruke den samme nøkkelen på alle.

RELATERTE BØKER