Men sår i sjelen gror ikke

Men sår i sjelen gror ikke - Reidun Kristine Vålberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidun Kristine Vålberg
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Men sår i sjelen gror ikke.pdf
ISBN
9097861523619

BESKRIVELSE

"Da hun snudde seg for å gå, merket hun motstanden. Det var en gåtefull kraft som holdt henne fast og ikke ville at hun skulle forlate rommet. Lise stivnet og klarte ikke å røre seg. Det var som om hun var naglet fast til gulvet. En isnende følelse gjorde at hårene på kroppen reiste seg ...""Men sår i sjelen gror ikke" er en fortelling om tenåringsjenta Lise. Den handler om en turbulent og rotløs oppvekst, om savn og søken etter tilhørighet og identitet, om selvskading - underbevissthetens skyggeside, om alkoholens makt, om å ta ansvar for eget liv, om møte med det ukjente, om samhørighet med dyr og natur, om Finnskogen - mystikkens grenseland, og om et mysterium: Hva har egentlig skjedd på rommet i 2. etasje i huset på den gamle husmannsplassen i de dype skoger hvor hun og besteforeldrene bor? Reidun Kristine Vålberg er født i 1962 på Grue Finnskog, men bor nå i Kongsvinger. "Men sår i sjelen gror ikke" er hennes debutbok.

Det kan også være at stingene/stiftene blir fjernet på grunn av infeksjon. Sørg for å skifte plaster og rense daglig for å sikre at såret gror ordentlig og ikke blir infisert underveis. Symptom på en infeksjon.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Men sår i sjelen gror ikke av Reidun Kristine Vålberg (ISBN 9788281121188) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER