Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna

Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna - Anne Holt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Holt
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna.pdf
ISBN
8126169450460

BESKRIVELSE

Mai-Britt er pliktoppfyllende, forsiktig og rødmer lett - og har verdens mest rotete, rare mamma. Mars-Britt er tøff, eventyrlysten og veldig blid - og har verdens mest nydelige, ordentlige mor. Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna er en bok full av morsomme og alvorlige episoder med skumle hunder, rampete gutter, politi og forsvinningsnumre. Mai-Britt og Mars-Britt møter utfordringer på vidt forskjellige måter og blir verdens beste venner. Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna er første bok i en serie på fem om de to venninnene.

Boka er full av action, men heller ikke uten humor og ... Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna (Innbundet) av forfatter Anne Holt. Pris kr 262 (spar kr 37).

Mai-Britt er pliktoppfyllende og rødmer lett - og har verdens mest rotete, rare mamma. Mars-Britt er tøff, eventyrlysten og veldig blid - og har verdens mest ordentlige mor. Mai-Britt, Mars-Britt og campingvogna (Innbundet) av forfatter Anne Holt.

RELATERTE BØKER