Kosmos SF; aturfag for studieforberedende utdanningsprogram

Kosmos SF; aturfag for studieforberedende utdanningsprogram - Per Audun Heskestad, Harald Liebich, Ivar K. Lerstad, Agnete Engan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Audun Heskestad, Harald Liebich, Ivar K. Lerstad, Agnete Engan
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Kosmos SF; aturfag for studieforberedende utdanningsprogram.pdf
ISBN
8923596721044

BESKRIVELSE

Grunndel og studiedel i ettDenne utgaven av Kosmos SF gir en oppdatert og grundig beskrivelse av temaene på et nivå tilpasset elevene. Boka er rikt illustrert med forklarende illustrasjoner og gode bilder som visualiserer stoffet. Studiedelen kommer etter hvert kapittel og er variert med ulike oppgavetyper og øvelserNytt i denne utgaven:Hvert delkapittel avsluttes med enkle Hør deg selv-oppgaver som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Studiedelen inneholder oppgaver der elevene skal bruke Internett og finne aktuell informasjon, samt diskusjonsoppgaver. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvinger der dette er relevant.Kosmos SF Basis Arbeidsbok er en ny tilleggsressurs for elever som sliter med naturfag. Den har kort teori og enkle og varierte utfyllingsoppgaver og hjelper eleven med oversikt og innlæringen av fagstoffet.Kosmos fagnettstedFagnettstedet inneholder blant annet interaktive oppgaver, filmklipp, fordypningsstoff, løsningsforslag til oppgaver og illustrasjoner fra boka. Lærersidene er passordbeskyttet og har en egen oppgavebank til hvert kapittel, undervisningsopplegg som powerpointpresentasjoner, og nyttige lenker.Komponenter Lærebok med grunndel og studiedel, alt-i-ett Unibok- og Brettbok-utgave Basisbok med oppgaver og kort repetisjon av teoristoffet (engangsbok) Elevnettsted, åpent og gratis Lærernettsted, gratis lisens kosmos.cdu.no

Kosmos SF fra 2017 er faglig oppdatert og inneholder en rekke dagsaktuelle eksempler.Det er lagt inn hør deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Kosmos SF 2013. Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.

Hvert delkapittel starter med en kort og oversiktlig presentasjon av teoristoffet fra læreboka, etterfulgt av oppgaver med plass til utfylling. Naturfag, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram (NAT1002) Eksamen og vurdering For elever ... Naturfag, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram: Nynorsk: Naturfag, Vg1 studieførebuande utdanningsprogram: Nordsamisk: Luonddufágat: Engelsk: Natural science : Fagkode: NAT1002 (gjeldende) Kosmos SF: basis : naturfag for studieforberedende utdanningsprogram ISBN 9788202533311, 2017, Fra 242,- Kjøp Selg Kosmos SF dekker læreplanen i naturfag for studieforberedende utdanningsprogram fra 2006.Boka inneholder både grunndel og studiedel.

RELATERTE BØKER